Deel dit artikel ‹ Terug

FC de Rebellen, een avondje voetbalhumor en -verhalen in Schouwburg Cuijk

Geplaatst op: maandag 3 oktober 2016


FC de Rebellen
In de selectie: John de Wolf, Glenn Helder, Marcel Meeuwis, Leo Alkemade (cabaretier), John de Bever, Koert Westerman, Hans Kraay jr

Gast-rebel in Schouwburg Cuijk: Hans Kraay jr (oud-trainer JVC)

Ergens niets van zeggen druist in tegen hun gevoel voor rechtvaardigheid. Ze haalden dan ook geregeld de woede op hun hals van trainers, managers en bestuurders. Soms ook van collega's en de media. Maar ze werden en worden voor altijd op handen gedragen door hun supporters. Omdat ze er altijd voor gaan. Altijd!

Marcel Meeuwis, oud-voetballer van o.a. Feyenoord heeft FC de Rebellen opgericht, een selectie van oud-voetballers die bekend staan als rebellerend in de tijd dat zij als profvoetballer actief waren. Anekdotes uit de kleedkamer, persoonlijke verhalen, hilarische ervaringen met coaches, maar ook vragen die beantwoord worden. En het publiek wordt actief betrokken tijdens de gehele voorstelling, met name tijdens onze 'Rebelse Quiz'.

Hans Kraay jr & John de Bever
In de theaterselectie zit o.a. John de Wolf, Glenn Helder, Marcel Meeuwis, Leo Alkemade (cabaretier); iedere avond is er een gast-Rebel. Gast-rebel in Schouwburg Cuijk is Hans Kraay jr, oud-trainer van JVC. In Cuijk is bovendien een speciale gast aan de selectie toegevoegd: John de Bever. 
De presentatie ligt in handen van Koert Westerman die de avond in goede banen probeert te leiden, al is dat soms lastig met onze onvoorspelbare Rebellen daardoor is er veel ruimte voor improvisatie en verrassingen!

Na afloop meet & greet
Na de voorstelling vindt 'de verlenging' plaats in de foyer en is het mogelijk met alle Rebellen op de foto te gaan, of je aangeschafte boek persoonlijk te laten signeren. 

Neem de sjaal van je favoriete club mee en beleef de voetbalsfeer in het theater!

Schouwburg Cuijk
www.schouwburgcuijk.nl
Wo 12 oktober, 20.15 uur
26 euro (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.fcderebellen.nl 

Uit de pers:
‘Meest wonderlijke artiesten van de theaterwereld.’ (de Telegraaf)
‘Heerlijk avondje voetbalgein, met heel soms een traan maar vooral veel lach(en).’ (de Schiedammer)
‘Na ruim anderhalf uur kwam er helaas een einde aan een geniale voetbalavond.’ (Oisterwijk Nieuws) 
 
advertentie