Deel dit artikel ‹ Terug

Open dag Tussen de Paarden op zondag 9 oktober

Geplaatst op: donderdag 29 september 2016


Op zondag 9 oktober is de open dag van Tussen de Paarden in Gassel. Bezoekers kunnen tussen 11.00 uur en 15.00 uur kennismaken met Jolande Das, de kudde en de manier waarop Jolande kinderen, jongeren en volwassenen begeleidt. Voor kinderen zijn er activiteiten zoals samen grazen met de paarden en mega bellen maken. Het adres van Tussen de Paarden is Torenstraat 4 in Gassel. Parkeren kan op het Julianaplein.

Workshops
Bezoekers kunnen ervaren hoe een sessie met Jolande Tussen de paarden verloopt. Ook kunnen ze deelnemen aan korte workshops. Deze gaan over draagkracht, paard en energie en muziek en paarden. Het volledige programma staat op www.tussendepaarden.nl.
De dagworkshop Schrijven tussen paarden vindt plaats op zaterdag 15 oktober.

Tussen de Paarden
Tussen de Paarden begeleidt Jolande Das kinderen en jongeren. Zij krijgen ruimte om zichzelf te zijn, buiten in de natuur, samen met elkaar. Ze vinden rust en vertrouwen om te leren en te ontwikkelen. Dat gebeurt met plezier en afgestemd op hen en de paarden. Als het gaat om individuele begeleiding of behandeling wordt er gewerkt met een persoonlijk plan.
Ook volwassenen die zich persoonlijk willen ontwikkelen zijn van harte welkom. Paarden hebben het vermogen om je je eigen kracht te laten ontdekken en laten je zien wie je werkelijk bent.  

www.tussendepaarden.nl
advertentie