Deel dit artikel ‹ Terug

VENICE met bijzondere show naar Roepaen in Ottersum

Geplaatst op: maandag 19 september 2016


Akoestisch kerst concert in West-Coast Kerstsfeer

Na twee uitverkochte optredens in 2012 en 2013 komt de Amerikaanse band Venice op 11 december van dit jaar terug naar Roepaen Podium in Ottersum. De show maakt deel uit van een serie akoestische kerst shows. Tijdens deze Venice ‘Acoustic Christmas Tour’ nodigt de populaire band haar trouwe Nederlandse fans uit voor een bijzondere avond in een warme West­Coast kerstsfeer. De kaartverkoop is per direct gestart via www.roepaen.com.
De setlist van de ruim 2 uur durende show bevat naast bekende en minder bekende kerstliedjes ook een aantal vertrouwde Venice songs, die voor deze tour een speciaal kerstrandje zullen krijgen.
De Amerikaanse formatie Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. De band bestaat uit twee sets broers, Michael en Mark Lennon & Kipp en Pat Lennon die zijn geboren en getogen in Venice Beach, Californië. Sinds de jaren 80 treden ze samen op en hebben, beinvloed door onder meer Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac en The Eagles, een eigen folk/rock/soul sound ontwikkeld met als handelsmerk hun fenomenale vierstemmige zangpartijen. 

www.roepaen.com
advertentie