Deel dit artikel ‹ Terug

Mogelijk autoshow tijdens bedrijvenmarkt Mill

Geplaatst op: vrijdag 11 december 2009


Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april 2010

In en rond evenementencentrum Fitland in Mill organiseren Jeroen vd Heuvel, Ad Heijs en Corné Kremers medio april een bedrijvenmarkt. Op dit moment onderzoeken zij de mogelijkheid ook een autoshow toe te voegen aan het aanbod van bedrijven op deze bedrijvenmarkt. Noteer vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april 2010 in uw agenda en kijk op www.bedrijvenmarktmill.nl of www.showenbusiness.nl voor meer informatie.

Al diverse bedrijven uit de gemeente Mill en directe omgeving hebben laten weten deel te willen nemen aan de bedrijvenmarkt. Deze 3 dagen durende markt (vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april) met muziek, show en dans wordt georganiseerd onder de naam Show en Business. Naast bedrijven en verenigingen die zich er kunnen presenteren zijn er ook modeshows, dansdemonstraties en diverse muzikale optredens. Zo is er o.a. op zaterdagavond 17 april een Duitse schlageravond compleet met pullenfeest.
Op dit moment bekijkt de organisatie of er wellicht ook belangstelling is een autoshow te betrekken bij deze bedrijvenmarkt. Hiervoor is men in gesprek met VALK (Vereniging Autobedrijven Land van Cuijk). Maar ook voor autobedrijven die geen lid zijn van deze vereniging is zolang de voorraad strekt aan vierkante meters ruimte beschikbaar. De autoshow zal gehouden worden in tenten bij evenementencentrum Fitland. De overige bedrijvenmarkt en entertainment is vooral in de zalen en hal van het evenementencentrum te vinden zijn.

Meer informatie? Surf dan naar www.bedrijvenmarktmill.nl of www.showenbusiness.nl. Ook kunt u via info@showenbusiness.nl of tel. 06-10838612 meer informatie krijgen.
advertentie