Deel dit artikel ‹ Terug

Country- en Dansmuziek Bij Café Royal Mill

Geplaatst op: donderdag 10 december 2009


LeJo-Entertainment en countryband Montana Music

Zondagmiddag 20 december komen zowel de liefhebbers van country als de traditionele dansmuziek aan hun trekken bij café Royal in Mill. Vanaf 13.30 uur hoort en ziet u er namelijk LeJo-Entertainment (Leo Josemanders) als countryband Montana Music (Ricardo en Karin vd Burgt). Zaal is open vanaf 13.00 uur en de entree bedraagt 5, - euro.

“Ricardo is een neefje van me,” vertelt Leo Josemanders. “Tijdens mijn CD presentatie vorige maand speelden zij ook wat nummers samen met mij en dat liep erg goed. Het publiek vond het erg gezellig en al snel kwam de vraag of we wellicht eens een middag zo zouden kunnen vullen.” Ook zaaleigenaar Broer van Thiel vond het een goed plan. “Daarom gaan we het op zondagmiddag twintig december maar eens proberen en brengen we country en dansmuziek.”
Leo Josemanders uit Mill is zelf specialist in de dansmuziek en Ricardo en Karin van der Burgt uit Zeeland zijn al een lange tijd actief in country. “Ze zijn begonnen met Wagon Trail en later ook nog in een andere countryband,” vertelt Leo. “Nu hebben ze ook een trio onder de naam Little Montana maar ook als duo treden ze op.” Op zondag 20 december zullen ze om en om optreden en de afsluiting zal een gezamenlijk optreden worden. “Dan gaan we country, dans en kerstmuziek spelen. Iedereen zal dan pas echt in de sfeer voor kerst komen.”

Het begint bij café Royal aan de Kerkstraat op zondag 20 december om 13.30 uur. Meer informatie over alle andere optredende bands en activiteiten is te vinden op www.caferoyalmill.nl.
advertentie