Deel dit artikel ‹ Terug

Belle Perez komt naar Cuijk mét Marinierskapel

Geplaatst op: maandag 11 juli 2016


CUIJK – Het VierdaagseFeest Cuijk dat aanstaande zaterdag 16 juli van start gaat, mag een bekende zangeres aan het affiche toevoegen. De Vlaams/Spaanse zangeres Belle Perez – die niet alleen in Vlaanderen, maar ook in Nederland populair is – komt dinsdag 19 juli mét de Marinierskapel der Koninklijke Marine naar de Maaskade.

De Marinierskapel heeft de harten van het Cuijkse publiek afgelopen jaar al gestolen. Voorzitter Ingrid Kloosterman van het organiserende Comité vertelt: “Vorig jaar hadden we zelfs stoelen te kort, omdat iedereen dit bijzondere orkest wilde bewonderen. Het zijn natuurlijk ook niet zomaar 53 muzikanten. Nee, deze muzikanten verzorgen concerten in binnen- en buitenland. Als ‘huisorkest’ van het Koninklijke Huis spelen ze ook vaak tijdens staatsbezoeken.”

In Cuijk pakt het de Marinierskapel der Koninklijke Marine uit met een feestelijk showprogramma. Het enthousiasme van de musici en dirigent majoor Peter Kleine Schaars is ongetwijfeld aanstekelijk en zorgt gegarandeerd voor een fantastische avond. Naast populaire medley’s en eigen solisten komen West-Europese en Latijns-Amerikaanse muziekstijlen samen als de kapel verandert in de begeleidingsband van Belle Perez. Kloosterman is alvast overtuigd. “Vorig jaar was het al haast onmogelijk om stil te blijven zitten of staan; met Belle Perez moet dat dus ook helemaal goed komen.” Het concert op de kade is gratis toegankelijk en start om 20.00 uur.

Winnen
“Wil jij een geheel verzorgde VIP-avond winnen, doe dan mee aan onze crowdfundingsactie via https://vierdaagsefeestcuijk.kentaa.com. Iedereen die een bedrag doneert – dat kan al vanaf € 5,- - maakt dan kans op twee kaartjes voor onze VIP-avond op woensdagavond 20 juli. Wie wil dat nu niet? En zeg nou zelf vijf euro voor zeven dagen feest; dat is toch geen geld?”, besluit Kloosterman.

Het VierdaagseFeest Cuijk trapt zaterdag 16 juli af met de Prime Time Classics Dance Night. Tot en met de Dag van Cuijk op vrijdag 22 juli worden er dagelijks activiteiten georganiseerd. Ga voor het complete programma naar www.vierdaagsefeestcuijk.nl
advertentie