Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe website www.daagsnadetour.nl biedt meer gebruikersgemak

Geplaatst op: donderdag 30 juni 2016


BOXMEER - De nieuwe websiteversie van www.daagsnadetour.nl is online. De websitebouwers van Cybox in Boxmeer hebben met de nieuwste beschikbare technieken er een moderne en dynamische site van weten te maken. Gebruikersgemak staat daarbij voorop.

Bij het openen van de site vallen direct de professionele video-impressies op die de gebruiker krijgt voorgeschoteld. Overzichtelijk staan de verschillende pagina’s gerangschikt. Met een simpele klik komt u direct op de pagina die u zoekt. Op de vernieuwde site vindt u uiteraard het laatste nieuws en alle persberichten over de Boxmeerse wielerronde. De sponsors krijgen op subtiele wijze meer aandacht die ze verdienen. Honderden foto’s van verschillende fotografen geven u een fraai inkijkje in de unieke wielerdag die zowel in Boxmeer als in wielerminnend Nederland niet meer is weg te denken.

Hoe zit het eigenlijk met de nieuwe bedrijvenronde om de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord Limburg-bokaal? Waar komen die honderden vrijwilligers vandaan? Wie zijn dit jaar de rondemissen? Antwoorden hierop en nog veel meer vindt op daagsnadetour.nl.
Ook de laatste berichten op Twitter en Facebook zijn in een oogopslag te zien. Daarbij is de site geoptimaliseerd voor gebruik op de smartphone en iPad.

Uit cijfers blijkt dat de sitepagina’s vorig jaar enkele honderdduizenden keren zijn bekeken. Op de dag van de profronde waren er maar liefst 60.000 paginaviews. 40 procent van de gebruikers bekeken die dag de site op hun mobieltje, 20 procent gebruikte daarvoor de tablet, 40 procent opende daagsnadetour.nl op de lap- of desktop. Duidelijke cijfers die aangeven dat de Boxmeerse wielerronde een op maat gesneden site nodig heeft en verdient. En heeft gekregen.

Kijk voor meer informatie op:
www.daagsnadetour.nl
www.facebook.com/daagsnadetour
https://twitter.com/DaagsnadeTour
advertentie