Deel dit artikel ‹ Terug

Geef je op voor zeskamp VierdaagseFeest Cuijk

Geplaatst op: maandag 13 juni 2016


CUIJK – De Vierdaagse Zeskamp komt er weer aan! Na het succes van vorig jaar, wordt ook deze editie op zondag georganiseerd. Blokkeer zondag 17 juli alvast in je agenda, want het belooft weer een waar spektakel te worden op de Cuijkse Maaskade. Teams kunnen zich vanaf nu inschrijven via de vernieuwde website www.vierdaagsefeestcuijk.nl.

Sofie Ebben – die in het VierdaagseFeest Comité verantwoordelijk is voor de organisatie van de Zeskamp – vertelt alvast meer over het evenement dat dit jaar voor de negentiende keer wordt georganiseerd. “De zeskamp biedt genoeg ingrediënten voor een middag hilariteit, strijdlust en wellicht een beetje leedvermaak. Daar wil je toch bij zijn? Geef je op samen met collega’s, buren, vrienden, familie en misschien ervaar jij als winnaar wel eeuwige roem als winnaar van de LOXAM Workx VierdaagseZeskamp.”

De teams bestaan ieder uit zes personen en eventueel een captain. Ebben legt uit: “Die laatste hoeft niet mee te spelen, maar is als zijn ploeg speelt wel aanwezig op het wedstrijdterrein om de ploeg te verzorgen, te leiden en aanwijzingen of commando’s te geven. De teamcaptain zal zich echter niet bemoeien met de beoordeling. Alle spelen worden met maximaal 6 personen gespeeld. Vooraf is er daarnaast ook al een opdracht; dan moet er namelijk een joker gemaakt worden.” Ze zal er tijdens de captainsavond - die op 11 juli wordt georganiseerd - nog veel meer over vertellen.

Nieuwe website
Het Comité van VierdaagseFeest Cuijk heeft deze week in samenwerking met Cybox internet & communicatie de nieuwe website gelanceerd. Voorzitter Ingrid Kloosterman is er erg blij mee. “Wil je weten wat er te gebeuren staat van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli bij ons in Cuijk? Nou, dan surf je eenvoudig naar www.vierdaagsefeestcuijk.nl. Binnen no-time kun je dan het programma bekijken, maar je ontdekt ook onze sponsors die dit feest iedere keer weer mogelijk maken. En natuurlijk is er ook volop ruimte voor de foto’s. Zo kun je nog even terugblikken naar vorig jaar. Dan krijg je er toch weer zin in”, lacht ze.

Meer te weten komen over het VierdaagseFeest Cuijk of deelnemen aan de zeskamp? Bezoek dan www.vierdaagsefeestcuijk.nl of mail je aanmelding naar Sofie Ebben via sofie@vierdaagsefeestcuijk.nl.  
advertentie