Deel dit artikel ‹ Terug

GroenLinks organiseert verkiezingsbijeenkomst

Geplaatst op: maandag 30 november 2009


Wie wil meepraten over de toekomst van Cuijk kan dat doen op 10 december aanstaande. Op die dag presenteert GroenLinks Cuijk haar verkiezingsprogramma in ’t Fort aan de Lage Weidjes in Cuijk.

Inwoners van de gemeente Cuijk en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen en mee te denken over de concrete invulling van het verkiezingsprogramma. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en na ontvangst wordt er een presentatie gegeven van het kader van het programma van GroenLinks. Daarna is er de gelegenheid om onderwerpen aan te dragen voor het politieke programma en uiteraard kunnen er dan ook vragen worden gesteld. De avond zal rond 22.00 uur eindigen.

De thema’s die tijdens de presentatie aan bod zullen komen, zijn ondermeer:
- Cuijk leeft
Mensen maken de woonomgeving; Kindvriendelijke wijken; Ruimte voor kunst en cultuur; Jongeren en cultuur: een goede combinatie; Sport; Bereikbaarheid en mobiliteit
- Kiezen voor jongeren
- Sociaal en solidair
Meedoen mogelijk maken; Armoedebestrijding; Wonen; Internationale solidariteit
- Openbare orde en veiligheid
- Een open gemeente
Toegankelijkheid gebouwen
- The green deal
Duurzaam ondernemen; Duurzaam recreëren; Duurzaam inkopen; Klimaatbeleid; Behoud van waardevolle natuur; Een schone gemeente; Afval scheiden loont
- Een democratische gemeente
Heldere communicatie; Betrokken burgers

GroenLinks Cuijk wil graag iedereen ontmoeten in ’t Fort op 10 december om samen te praten over de toekomst van de gemeente Cuijk.
advertentie