Deel dit artikel ‹ Terug

Veel muziek en kerstsfeer op Millse Midnightshopping

Geplaatst op: vrijdag 27 november 2009


Vrijdag 11 december 17.00 uur – 22.30 uur

De afdeling detail binnen de OndernemersVereniging Mill (OVMill) organiseert op vrijdag 11 december weer de jaarlijkse Midnightshopping. Vanaf 17.00 uur zijn er in het centrum van Mill tal van marktkramen en activiteiten zoals muziek, huifkartochten en lampionnenoptocht te vinden. Dit alles duurt tot 22.30 uur en is uiteraard gratis toegankelijk.

Terwijl Sint en zijn Pieten hun klus nog moeten klaren is men in Mill ook al druk met de kerst. Nadat de goedheiligman namelijk weer richting Spanje is vertrokken is het tijd om alles in de sfeer van kerst te brengen. Om u daarvoor de juiste zaken aan te kunnen bieden en u het echte kerstgevoel te geven organiseren zij jaarlijks de Midnightshopping. Zo ook dit jaar en wel op vrijdag 11 december vanaf 17.00 uur.
Vanaf die tijd vindt u marktkramen met de meest uiteenlopende handelswaar in het Millse centrum. Maar ook zijn er muzikale optredens, is er om 19.15 uur een lampionnenoptocht, rijdt er vanaf 18.00 uur een huifkar door Mill en is er gratis chocolademelk, glühwein en zijn er marshmallows. Her en der hebben ook individuele ondernemers nog speciale acties en activiteiten zoals gratis erwtensoep, exposities en live muziek.

Graag tot ziens op vrijdag 11 december op de Midnightshopping in Mill. Wilt u meer informatie of als hobbyist of ondernemer nog een marktkraam huren? Kijk dan op www.midnightshopping.nl of bel met tel. 06-10838612.
advertentie