Deel dit artikel ‹ Terug

GGD vaccineert jonge kinderen Boxmeer en Sint Anthonis

Geplaatst op: woensdag 18 november 2009


Op 23 november (de 1ste prik) en 14 december (2de prik) vaccineert GGD Hart van Brabant kinderen uit de gemeenten Boxmeer en Sint Anthonis. Inentingslocatie: sportcentrum ’t Hoogkoor aan de Koorstraat in Boxmeer.

Tussen 13.00 en 17.00 uur zullen die maandagmiddagen ongeveer 1900 kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot en met vier jaar gevaccineerd worden. Huisgenoten van kinderen tot 6 maanden ontvangen eveneens een prik tegen de Mexicaanse griep.

De gemeente geeft door middel van bebording de omleidingsroute aan (mede gezien de afsluiting van de Rochusrotonde). Politie en gemeente zetten verkeersregelaars in om de toestroom van automobilisten te reguleren. Daarbij verzoekt de gemeente mensen zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar ‘t Hoogkoor te komen. Omwonenden en ondernemers worden schriftelijk op de hoogte gesteld van de vaccinatiecampagne.

De vaccinatiedoelgroep heeft via het RIVM een oproep ontvangen. Men moet zich op 23 november op een bepaald tijdstip bij ‘t Hoogkoor melden. Bij de oproep zit ook informatie over het vaccin, een folder voor ouders, broertjes, zusjes en kinderen tussen de 0 en 6 maanden.
Voor operationele informatie over de vaccinatie kunt u terecht op de website www.ggdhvb.nl.
De website www.grieppandemie.nl wordt binnenkort uitgebreid met een brochure in het Engels, Turks en Arabisch.
advertentie