Deel dit artikel ‹ Terug

Down to Earth Festival Het Arsenaal Grave 4 juni

Geplaatst op: dinsdag 3 mei 2016


Op zaterdag 4 juni opent Het Arsenaal Grave haar poorten van 14:00 – 23:00 uur voor het Down to Earth Festival.
Down to Earth festival speelt zich af in de binnentuin van Het Arsenaal.

Achter de indrukwekkende muren van Het Arsenaal schuilt een magische plek, volledig ingericht om te genieten van muzikale klanken, heerlijke lekkernijen en verrassende activiteiten, ook voor de kleine “earth” bezoekers!
Een muziekpodia met een line-up van Funk, Soul, Rock, Pop en elektronische klanken die te horen zijn uit de speakers.

Muziek wordt verzorgd door het vrolijke duo Bram en Kim van Radio Feelgood, The Moods, deze hippie familie surft op de golf van 60's minded music en Power to the Pipo, deze mannen spelen "raw funky stuff"! Soms subtiel, maar meestal niet.

Naast muziek is er nog veel meer te beleven en ontdekken deze dag:
Food & Drinks met o.a. Graafsch Genot en Croquette Rette, workshops met o.a. Inner Cirlce Yoga Grave, laat je verrassen door de Market & Art Experience en voor de kleine “earth” bezoekers hebben we een Kids Area.

Dress Code: BARE FEET

‘Down to Earth’ staat voor geborgenheid, vrijheid en magie! De vrijheid om te ontdekken, de geborgenheid om jezelf te kunnen zijn, samen genieten en beleef de magie die ontstaat!
Ben wie je bent en doe wat je doet! Gooi je schoenen uit, op kleine en grote blote voetjes ervaar je het contact met de aarde. Voel de vrijheid, de ontspanning en grote vreugde die het geeft als je op blote voeten loopt. Dwaal rond en laat je zintuigen prikkelen, alles is mogelijk!

Tickets €10,00 (online voorverkoop)
Tickets € 12,50 (aan de deur)
* Kinderen onder de 12 jaar gratis toegang

Meer info vind je op www.arsenaalgrave.nl of volg op Facebook 
advertentie