Deel dit artikel ‹ Terug

Veel belangstelling voor dorpsquiz - Zuuk ut mar uut

Geplaatst op: dinsdag 26 april 2016


In navolging van tal van andere dorpen krijgt ook Mill haar eigen dorpsquiz. Stichting Activiteiten Mill heeft hiervoor samen met enkele andere enthousiastelingen het initiatief genomen. De dorpsquiz onder de naam “Zuuk ut mar uut” zal zaterdagavond 1 oktober gehouden worden. Een weekje later, vrijdag 7 oktober, is er een feestavond en prijsuitreiking. Ondertussen hebben 31 teams zich al ingeschreven voor deze eerste editie.

Zuuk ut mar uut
De dorpsquiz “Zuuk ut mar uut” zal zaterdagavond 1 oktober gehouden worden. Op deze avond kan een vertegenwoordiger van elk deelnemend team tussen 19.00 uur en 19.30 uur bij café Royal in Mill het vragenboekje ophalen. In dit boekje staan tal van vragen over de meest uiteenlopende zaken in en rond Mill. Maar ook komen er algemene onderwerpen aan de orde. Daarnaast is er een rubriek waarvoor men het dorp in zal moeten en komt er een geheime opdracht. Uiterlijk 23.30 uur dient het boekje weer ingeleverd te worden bij café Royal. Die avond kan iedereen er met anderen dan al gezellig napraten en borrelen. Op vrijdagavond 7 oktober zal in grandcafé ’t Lagerhuis in Mill vanaf 20.30 uur een feestavond zijn met bekendmaking van de uitslag en prijsuitreiking.

Inschrijven
Teams voor “Zuuk ut mar uut” kunnen zich tot 24 september 2016 inschrijven. De organiserende werkgroep adviseert een team uit minimaal 8 personen te laten bestaan, om alle vragen en opdrachten ook binnen de beschikbare tijd te kunnen verwerken. Per team dient er minimaal 1 inwoner uit het kerkdorp Mill te komen en minimaal 18 jaar te zijn. Kosten om deel te nemen bedragen 10,00 euro per team. Inschrijven kan door naam contactpersoon, adresgegevens, telefoonnummer en teamnaam te mailen naar info@uitinmill.nl. Hierna komt er een bevestiging met meer informatie direct naar het team toe.

Meer weten?
Like dan de Facebookpagina van Zuuk ut mar uut, www.zuukutmaruut.nl 
advertentie