Deel dit artikel ‹ Terug

Kunstenaars zetten hun deuren weer open!

Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016


Sint Anthonis is rijk aan voortreffelijke kunstenaars! Dat kunt u zelf ervaren tijdens de Open Atelierroute op zondag 17 en zondag 24 april van 11.00 tot 17.00 uur. De kunstenaars van Kunstkring Sint Anthonis openen dan voor u hun werkruimtes.

Dit mag u niet missen en dit wilt u ook niet missen!

Een gevarieerd aanbod van schilders, keramisten, fotografen, kunstenaars die werken met textiel, draad, met metaal, ijzer, brons, glas, hout en polyester.

Het motto van de kunstkring staat weer voorop:
“De kunstliefhebber naar de kunst brengen en de kunst naar de liefhebber brengen!”

De officiële start van deze atelierroute is in het gemeentehuis van Sint Anthonis. Een aanrader, want hier is een overzichtstentoonstelling ingericht met werk van alle kunstenaars en hun gastexposanten. Deze expositie biedt u een houvast in het maken van uw keuze wie u wilt gaan bezoeken. Er zijn plattegronden te koop, (€2,50) en er ligt een deelnemerslijst met informatie over de kunstenaar en hun gastexposant.
Ook kunt u meedoen aan een loting. Iedere kunstenaar heeft hiervoor een kunstwerk beschikbaar gesteld en door aankoop van een lot (€1.00) dingt u al mee naar een kunstwerk van uw favoriete kunstenaar. De trekking wordt gehouden op zondag 24 april, om 17.00 uur en de opbrengst is bedoeld voor de Stichting Kunstkring. Kunt u er dan niet bij zijn en u bent de gelukkige winnaar dan krijgt u van ons een bericht.

Kom kijken!
Voor nadere informatie en de deelnemers kunt u kijken op www.kunstkring.com
Bent u geïnteresseerd in meer nieuws over de Kunstkring dan kunt u zich op deze website inschrijven op de Nieuwsbrief. (Gratis). 
advertentie