Deel dit artikel ‹ Terug

Voorverkoop tickets Drumnight start op 21 maart

Geplaatst op: woensdag 9 maart 2016


De verkoopadressen van de entreetickets voor Drumnight 2016 zijn bekend. De voorverkoop gaat op 21 maart a.s. van start. De slagwerkers van de organiserende Slagwerkgroep Vortum Mullem worden steeds enthousiaster; volgens eigen zeggen zou deze compleet avondvullende show met heel veel slagwerkspektakel zelfs niet misstaan in het theater.

Het geheel staat onder leiding van slagwerker/percussionist Frank van Wely, die de slagwerkgroep inmiddels al ruim 15 jaar de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. Zijn inspiratie haalt hij vooral uit wereldmuziek en dit zal dan ook de rode draad zijn tijdens Drumnight. De avond wordt een mix van o.a. Braziliaanse, Afrikaanse en Spaanse ritmes, op smaak gemaakt met een snufje hedendaagse hits en overgoten met een Latin-sausje, kortom: een waar feest voor alle zintuigen.

Dit alles gaat plaatsvinden op zaterdag 21 mei a.s. in Zalencentrum Concordia te Vierlingsbeek. Tickets zijn vanaf 21 maart verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon & Vierlingsbeek, The Phonehouse Boxmeer & Venray, Route 66 Sambeek en Pakhuus Peeters Vortum Mullem. Tickets kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa.

De verdere ontwikkelingen zijn te volgen op facebook: www.facebook.com/swgvortum.
advertentie