Deel dit artikel ‹ Terug

'Eten en Zo' in Mill klaar voor een nieuwe uitdaging

Geplaatst op: dinsdag 1 maart 2016


Ruim acht jaar geleden vestigden Henry en Marian de Kleijn zich aan de Kerkstraat te Mill en openden ze na een grondige verbouwing cafetaria annex restaurant “Eten en Zo”. Al snel bleek dit een gouden greep te zijn, want met name hun cafetaria maakte een explosieve groei door. De cafetaria groeide al snel uit haar jasje met als gevolg een gebrek aan een comfortabele ruimte voor zowel de bezoeker die zijn patatje ter plaatse wilde nuttigen als de bezoeker die moest wachten in verband met het klaarmaken van zijn bestelling.
Daarom is besloten om het restaurantgedeelte in dienst te stellen van de cafetaria. Een beslissing die niet van de ene dag op de andere dag werd genomen.
In de dagelijkse gang van zaken betekent dit dat vanaf vier april het restaurant, na een kortstondige verbouwing, bij de cafetaria betrokken zal zijn. Dit betekent ook dat vanaf die datum “Eten en Zo” vanaf 11.00 uur open is en dat er diverse broodjes, salades enz. geserveerd worden. Vanuit de cafetaria kunnen de gasten hier ook genieten van heerlijke menuschotels met als klapper elke woensdag onbeperkt spareribs eten voor de vaste prijs van € 10 per persoon geserveerd met salade en frietjes.

Gezonde voeding en milieu zullen nog meer dan nu belangrijke factoren zijn bij de bereiding van voedsel. Het team van “Eten en Zo” zal hieraan dan ook de grootst mogelijk zorg besteden.
Bij mooi weer bestaat ook de mogelijkheid om buiten op het overdekte terras niet alleen te genieten van een heerlijke maaltijd, maar ook kunt u hier genieten van een wijntje, een speciaal biertje vergezeld van een borrelhapje of van diverse ijscoupes.
Een nieuw concept vraagt uiteraard ook om nieuwe acties. Voor deze nieuwe acties wordt er graag verwezen naar de site.
Het team van “Eten en Zo” nodigt u van harte uit en hoopt u spoedig te ontmoeten en te laten genieten van al haar specialiteiten.

Meer weten?
advertentie