Deel dit artikel ‹ Terug

Schouwburg Cuijk voegt toe

Geplaatst op: dinsdag 23 februari 2016


Extra service Schouwburg Cuijk voor complete avond uit!

Schouwburg Cuijk verrast haar theaterpubliek en inwoners van Cuijk niet alleen met mooie theatervoorstellingen, maar vanaf 25 februari ook met diverse culinaire toevoegingen. Naast het welbekende theaterdiner kunnen bezoekers aan de schouwburg ook genieten van een zogenoemde Daghap, een gezellige High Tea en enkele speciale theaterdiners. Hiermee voorziet zij in alle ingrediënten voor een complete avond uit!

Theatergasten kunnen bij een aantal geselecteerde voorstellingen genieten van een bijzonder Theatermenu, door onze kok Mike van den Berg voorzien van een invulling, die geheel aansluit bij de voorstelling. De eerste gasten genoten onlangs van het theaterdiner met een vleugje Valentijn, voorafgaand aan de voorstelling van Frank Boeijen op 14 februari.

Schouwburg Cuijk kookt voor de Cuijkenaar!
Vanaf 25 februari opent de schouwburg de deuren van haar GrandCafé voor de Cuijkenaar.
Zowel theatergasten als passanten kunnen elke voorstellingsavond vanaf 18.30 uur aanschuiven voor een vers bereide Daghap, welke wordt aangeboden voor slechts 9,5 euro. Hiermee biedt Schouwburg Cuijk een laagdrempelig alternatief voor de theaterdiners en stelt zij haar GrandCafé open voor voorbijgangers om een lekker hapje te eten. Meer informatie: 06-13468442.

High Tea’en bij Schouwburg Cuijk
Als kers op de taart voegt de schouwburg een High Tea toe aan haar culinaire aanbod.
Maandelijks kunnen gasten genieten van een heerlijke en uitgebreide High Tea, met familie of vrienden. De High Tea wordt éénmaal per maand aangeboden op de volgende data: zondag 27 maart (Pasen), zondag 17 april, zondag 8 mei (Moederdag) en 26 juni. Op feestdagen krijgt de High Tea een aangepaste invulling.

www.schouwburgcuijk.nl
advertentie