Deel dit artikel ‹ Terug

Simply Wild Outdoor viert 10 en 11 juni 5-jarig bestaan

Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016


Simply Wild trakteert 13 februari 2016, 13.00 uur op Early Birthday Tickets!

Afgelopen zomer heeft Simply Wild wederom bewezen dat het nog gekker kan. Honderden losgaande mensen, prachtige danseressen, een oogstrelende stage, een mooie lichtshow en een bass die je voelde. Voor twee dagen was Circuitpark De Kuilen in Langenboom omgetoverd tot wildernis die compleet was met tijger en tropische lounge. Vrijdag 10 en zaterdag 11 juni 2016 doet de organisatie het nog eens dunnetjes over. Omdat Simply Wild 5 jaar bestaat is de line-up vetter dan ooit en telt het tweedaagse festival op zaterdag twee stages.

Wie jarig is trakteert
Simply Wild viert haar verjaardag en wie jarig is trakteert. Speciaal voor deze aangelegenheid stelt de organisatie zaterdag 13 februari om 13.00 uur een beperkt aantal Early Birthday Tickets ter beschikking met maar liefst € 5,- korting per ticket. Dit is een eenmalige traktatie voor de snelle beslisser, dus blok deze dag in je agenda en zorg dat je het niet mist! De tickets kosten dan slechts € 11,50 (vrijdag), € 17,50 (zaterdag) en € 24,50 (combi). Als de Early Birthday Tickets uitverkocht zijn zal de reguliere ticketverkoop starten.
Kaarten zijn te koop op www.simplywildevents.nl.

Simply Wild - VAN DE PLAAT

Dit intieme festival bestaat alweer vijf jaar en dat is een reden voor een extreem wild verjaardagsfeest vol verassingen. De naam zegt het al: een nieuw concept vol gekkigheid. Geen hokjes en geen grenzen, van moombahton tot hardstyle en van house naar top 40. De ideale avond voor iedereen die van een feestje houdt!

Simply Wild - The Wild Birthday
Op de mainstage zullen de hardere stijlen klinken en in de tweede area kan worden genoten van de heerlijkste (deep)house- en technobeats in combinatie met verassende elementen. Uiteraard kan er weer gechilld worden in de relaxte lounge. De line-up houden we nog even geheim, maar deze zal gegarandeerd vorig jaar overtreffen. Een zorgvuldig uitgebalanceerd gezelschap van regionale toppers en nationale helden zullen de revue passeren.

Voor meer informatie, regelmatige updates en winacties sluit je je aan bij de Simply Wild Facebookpagina en houd je de website www.simplywildevents.nl goed in de gaten.
Algemene informatie

Vrijdag 10 juni: Simply Wild - VAN DE PLAAT (20.00 tot 01.00 uur)
Zaterdag 11 juni: Simply Wild - The Wild Birthday (13.00 tot 01.00 uur)
Locatie: Circuitpark De Kuilen, Langenboom

Facebookpagina: https://www.facebook.com/simplywildevents/
Start Early Birthday Tickets: 13 februari 13.00 uur www.simplywildevents.nl
advertentie