Deel dit artikel ‹ Terug

Familievoorstelling: De Gelaarsde Poes

Geplaatst op: donderdag 14 januari 2016


Dit wordt leuk! Nog twee weken flink repeteren en dan is het zover!
Maar liefs acht jonge danstalenten van danschool 10Dance uit Cuijk/Boxmeer schitteren op 27 januari - tijdens de prachtige familievoorstelling De Gelaarsde Poes - op ons nieuwe podium. De voorstelling is overladen met sterren en enthousiaste reacties van het publiek!

__________

Het RO theater flikt het weer: een onweerstaanbare familievoorstelling met veel muziek van Michael Jackson: De Gelaarsde Poes.

Van de makers van familiemusical ‘De zere neus van Bergerac’ | genomineerd voor 7 Musical Awards

De Gelaarsde Poes
- Muzikale cocktail van gedaanteverwisselingen, sluwe streken en messcherpe klauwen.
- Voor jong en oud vanaf 8 jaar! Mi-auw!
- Ro Theater

Velen kijken er al naar uit: de nieuwe familievoorstelling van het Ro Theater. De makers van hits als ‘De Zere Neus van Bergerac’ en ‘Lang en Gelukkig’ komen nu met ‘De Gelaarsde Poes’. Het is een radicale en vrolijke bewerking van het oude verhaal, een muzikale cocktail van gedaanteverwisselingen, sluwe streken en messcherpe klauwen.

Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij had, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn gelaarsde Poes. Samen trekken ze door het dwergstaatje Biechtenstein, op zoek naar eten en werk.
Door de slimme en onnavolgbare streken van Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Is prinses Wendy zo lief als ze er uit ziet? Kan een monster ook een muis zijn? En hoeveel levens heeft een kat eigenlijk?

Iedereen zou een vriend als de Gelaarsde Poes moeten hebben! Mi-auw!

Tekst: Don Duyns.
Liedteksten: Alex Klaasen.
Regie: Pieter Kramer.
Muziek: Raymund van Santen
Spel: Arjan Ederveen/Wart Kamps, Alex Klaasen, Maarten Heijmans (winnaar Emmy Award voor zijn rol als Ramses in de gelijknamige tv-serie), Dick van den Toorn, Keja Klaasje Kwestro e.a.

Schouwburg Cuijk
Wo 27 januari, 19.00 uur | 8+
23,5 | kinderen t/m 12 jaar: 18,5
www.rotheater.nl
www.schouwburgcuijk.nl 
advertentie