Deel dit artikel ‹ Terug

Opnieuw record voor Unox Nieuwjaarsduik in de Kuilen– ruim 300 duikers!

Geplaatst op: maandag 4 januari 2016


Op vrijdag 1 januari 2016 kon Stichting Activiteiten Mill, mede door het mooie zachte weer, opnieuw een record aantal deelnemers noteren voor de Unox Nieuwjaarsduik. Er waren 293 officiële ingeschreven duikers die de Kuilen tussen Mill en Langenboom in doken. Ook waren er een aantal duikers die zich niet registreerden, daarmee heeft de organisatie met totaal dus meer dan 300 duikers opnieuw een record te pakken.

Voor de duikers, maar ook voor de naar schatting ruim 1000 toeschouwers waren er oliebollen, glühwein en erwtensoep. Dat alles helemaal gratis. Iedere officieel ingeschreven duiker ontving ook een Unox muts, oorkonde en certificaat van deelname. Duikers kwamen niet alleen uit de gemeente Mill, maar ook uit de hele regio kon men duikers verwelkomen.

De organisatie kan mede dankzij de sponsoren van dit evenement terugkijken op een meer dan geslaagde Unox Nieuwjaarsduik, die voor de 18e keer werd gehouden. De Unox Nieuwjaarsduik 2016 werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoring en medewerking van Festa – WLM Design, de Verhuurschuur, HaBe Opleidingen, de Ram Recreatie, Stichting Domus, de Seadevils, reddingsbrigade Erica, gebroeders Regter en Unox.

Bekijk de Facebookpagina van de Unox Nieuwjaarsduik in Mill – Langenboom voor meer foto’s. 
advertentie