Deel dit artikel ‹ Terug

Jeans: muziek- en dansspektakel

Geplaatst op: maandag 7 december 2015


Meeslepend muziek- en dansspektakel. 

Jeans 25

Al 25 jaar met ziel en zaligheid theater maken, jonge dans- en muziektalenten het broodnodige, dik verdiende duwtje in de rug geven en zalen uit hun dak laten gaan; dat mag je met recht een zegetocht in spijkerbroek noemen. 

Huidige sterren als Tony Neef, Remko Harms, Roy van den Akker, Sophia Wezer, Roberto de Groot, Laura Vlasblom, Brigitte Nijman, Ellen Evers, John Vooijs en Pearl Jozefzoon doorliepen allemaal de pittige Jeans-leerschool en bereikten mede daardoor de top. Tijdens deze jubileumtournee zal steeds een van de sterren uit de Jeans-gelederen acte de présence geven. 

JEANS is geen musical, geen revue, geen cabaret en geen popconcert. Het is totaal muziektheater. Onder begeleiding van de live JEANS-band zullen ook tijdens deze jubileumshow nummers van toen maar zeker ook van nu op het podium gebracht worden. Uiteraard zijn alle nummers in het welbekende JEANS-jasje gestoken. U krijgt een show boordevol muziek, dans en performance voorgeschoteld, waarin u wordt meegenomen naar Jeans toen, nu en morgen!

Regie: Perry Dossett 
Muzikale leiding: Bennie Top

Schouwburg Cuijk
Za 19 december, 20.15 uur
25,- (inclusief pauzeconsumptie en garderobe)
www.jeanstheatershows.nl

www.schouwburgcuijk.nl
advertentie