Deel dit artikel ‹ Terug

Filmhuis Mill woensdag 16 december met Papa-ou-maman

Geplaatst op: maandag 7 december 2015


Elke eerste vrijdagmiddag en elke derde woensdagavond van de maand is het in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill tijd voor films. Op vrijdagmiddag is dat met de Matineebios en op woensdagavond tijdens het Filmhuis Mill. De toegang voor deze filmvoorstellingen is 5,00 euro en dat is altijd inclusief een consumptie voor in de pauze of na de film. De films worden door een speciale filmcommissie geselecteerd. Dit doen zij maandelijks, om zo ook op de actualiteit en uw wensen in te kunnen spelen. Hebt u een voorstel voor een film? Mail deze dan naar filmhuis@myllesweerd.nl of noteer het op een briefje en gooi het bij Myllesweerd in de brievenbus.

Filmhuis 16 december 20.00 uur - Papa-ou-maman
Wanneer een echtpaar gaat scheiden is er normaal gesproken ruzie om wie de kinderen het vaakst 'krijgt'. Niet bij Vincent en Florence. De van elkaar vervreemde echtelieden kunnen namelijk allebei een geweldige baan in het buitenland krijgen waardoor ze niet op de kinderen zitten te wachten. Vincent en Florence waren vastbesloten de scheiding soepel en snel te laten verlopen maar deze verandert nu toch langzaamaan in een oorlog.

Meer weten over het film- en theaterprogramma in Cultureel Centrum Myllesweerd? Bekijk dan de website, volg Myllesweerd op Twitter of like de Facebookpagina. Ook via de nieuwsbrief van Myllesweerd blijft u op de hoogte. Hiervoor kunt u zich gratis aanmelden via www.myllesweerd.nl 
advertentie