Deel dit artikel ‹ Terug

Zoo Parc Overloon scoort hoog in de Uitjestest 2009

Geplaatst op: donderdag 8 oktober 2009


Tweede plek in categorie ´Ouders met kinderen´

In de Nationale Uitjestest van eropuit.nl is Zoo Parc Overloon in de categorie ´Ouders met kinderen´ op de tweede plek geëindigd. Met deze notering is Zoo Parc Overloon het leukste dierenpark voor ouders met kinderen volgens de deelnemers aan de Nationale Uitjestest. Ook in de categorie ‘Oma’s en opa’s’ staat Zoo Parc Overloon in de top vijf.

Via eropuit.nl, een initiatief van NS, kon iedereen van jong tot oud zich uitspreken over het leukste dagje uit van Nederland. De test is in juni uitgevoerd en in totaal hebben bijna 50.000 Nederlanders eraan meegedaan. De door de deelnemers bezochte uitjes zijn op heel veel verschillende punten beoordeeld. Zoo Parc Overloon is trots op de behaalde tweede plaats.

Zoo Parc Overloon is een vooruitstrevende dierentuin die constant in beweging is. Het afgelopen jaar is onder andere een nieuw doorloopbiotoop ontwikkeld voor reuzenkangoeroes en wallabies en bezoekers konden voor het eerst kennis maken met kropgazellen. Met de geboorte van de eerste kroeskoppelikaan die door de eigen ouders is opgevoed beleefde het park zelfs een primeur voor Nederland.
advertentie