Deel dit artikel ‹ Terug

Pop-up shops vormen verrijking

Geplaatst op: maandag 30 november 2015


CUIJK/BOXMEER – Wie één dezer weken door het centrum van Cuijk en Boxmeer loopt, zal diverse nieuwe winkels ontdekken. Afgelopen zaterdag zijn er – in het kader van het pop-up shop event van The Young Talent Group – namelijk verassende zaken geopend.

De ondernemers hebben er stuk voor stuk een ware belevenis van gemaakt. Zo kun je bij Dians Woondeco eindeloos snuffelen tussen alle leuke accessoires voor in huis. Wil je echt iets unieks dan moet je bij Bart Berbers binnenlopen. Hier ontdek je niet alleen zijn eigen verrassende kunstwerken, maar ook de jasjes van Painted Jack en bijzondere meubels.

Feestdagen
In de pop-up shops kun je perfect je cadeautjes voor de feestdagen scoren. Zo hebben de Meiden van de Kunst allerlei speciale items gemaakt; van kerstballen tot tassen en notitieboekjes.

Bij Proef Italië ben je niet alleen aan het juiste adres voor een cadeautje – waarbij je zelfs kunt kiezen uit twee Sinterklaasgedichtjes – maar ook voor ingrediënten voor een feestelijke maaltijd. Er is zelfs een gluten- en suikervrij assortiment in deze winkel te vinden.

Piepjes
Hoor je piepjes als je door het centrum van Cuijk en Boxmeer loopt? Kijk dan goed om je heen, want voor je het weet passeer je een pop-up shop. Dat geluidje komt namelijk van de Popup LVC. Deze app voor iPhones geeft gebruikers namelijk een seintje als ze in de buurt zijn van een deelnemende winkel. De app bevat daarnaast een prijsvraag, waarbij een prachtig prijzenpakket te winnen is.  
advertentie