Deel dit artikel ‹ Terug

Speculaas versieren en extra poppenkastvoorstellingen in Werkplaats van Sint en Piet in Mill

Geplaatst op: maandag 23 november 2015


Ook dit jaar is er op initiatief van Stichting Kinderfeesten Mill en het Ondernemers Collectief Mill weer een Werkplaats van Sint en Piet in het Millse centrum. Deze is te vinden aan de Markt 13 in Mill. Op verschillende momenten is deze nog geopend en gratis toegankelijk. Woensdagmiddag 25 november kunnen kinderen er speculaas versieren. Hiervoor zal Maarten Manders De Echte Bakker uit Mill het materiaal leveren en na het versieren zullen zij ook de speculaas bakken. Vrijdagmiddag 27 november zijn er 3 speciale poppenkastvoorstellingen met een mooi en spannend Sinterklaasverhaal. Voor deze 3 voorstellingen zijn zolang de voorraad strekt gratis kaartjes af te halen bij de servicebalie van Albert Heijn vd Ven in Mill.

Agenda:
Woensdag 25 november 2015: Speculaas versieren tussen 15.00 - 17.00 uur;
Vrijdag 27 november 2015: Poppenkastvoorstelling om 15.00 uur, 16.00 uur en 17.00 uur, reserveer tijdig;
Woensdag 2 december 2015: Sinterklaas aanwezig van 15.00 tot 17.00 uur, reserveer tijdig;

Reserveer gratis kaartjes poppenkast en bezoek Sinterklaas:
Voor de speciale Sinterklaaspoppenkastvoorstelling van Knarf en Koo op vrijdag 27 november, zijn gratis kaartjes af te halen bij de servicebalie van Albert Heijn aan de Markt 15 in Mill. Er is een voorstelling om 15.00 uur, 16.00 uur en een extra voorstelling om 17.00 uur. Vol is vol en op is op! Dit laatste geldt ook wanneer je graag Sinterklaas in de Werkplaats wilt bezoeken op woensdag 2 december tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Hiervoor zijn ook gratis kaartjes af te halen. Dit kan in de Werkplaats van de Sint tijdens de genoemde openingstijden. Op het kaartje staat de tijd dat Sinterklaas je verwacht.

Dankwoord
De initiatiefnemers van de Werkplaats van Sint en Piet bedanken woonmaatschappij Mooiland voor het gratis beschikbaar stellen van de winkelruimte. Ook is er een speciale dank aan diverse ondernemers die gratis materiaal en tijd investeerde in de realisatie van deze werkplaats.

Meer weten over Stichting Kinderfeesten Mill?
Zie www.kinderfeestenmill.nl. Over het Ondernemers Collectief Mill is op www.ocmill.nl meer informatie te vinden. Ook kunt u via hun Facebookpagina’s meer informatie krijgen. 
advertentie