Deel dit artikel ‹ Terug

Extra Tv-uitzending Lokale Omroep Mill – jubileum Maarten Manders De Echte Bakker

Geplaatst op: donderdag 12 november 2015


Eind augustus was het precies 25-jaar geleden dat Willemien en Maarten Manders de bakkerij van de familie Boerhof aan de Hoogstraat in Mill over hebben genomen. In het kader van dit jubileum was er zondag 1 november een open dag. Heel wat belangstellenden maakten gebruik van deze mogelijkheid om eens een kijkje achter de schermen te nemen.

Was u er niet bij of wilt u het nog eens zien? Dan kan dat via de Lokale Omroep Mill. Van deze open dag maakten zij een reportage die komende zondag 15 november zal worden uitgezonden. Dit om 13.00 uur, 18.00 uur en 20.00 uur.

Frequenties
Op TV zijn de uitzendingen van de afdeling TV en TV-krant van de Lokale Omroep Mill te zien via Ziggo digitaal kanaal 45 in de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Uden en Veghel. De L.O.M. is op de radio te ontvangen in de hele regio via FM 107.3, op de kabel in de gemeente Mill via Ziggo op FM 87.5 en wereldwijd via luister live op www.lokaleomroepmill.nl.
Like ook de Facebookpagina van de Lokale Omroep Mill en volg ze op Twitter om ook zo op de hoogte te blijven van de uitzendingen. 
advertentie