Deel dit artikel ‹ Terug

Stel je bent een dag Burgemeester van Mill: Wat zou je doen?

Geplaatst op: donderdag 1 oktober 2009


Denk mee met AB’90 over toekomst voor jeugd en jongeren in onze gemeente

Politieke vereniging Algemeen Belang ’90 organiseert regelmatig discussieavonden rond speciale thema’s. Op woensdag 21 oktober staan jeugd en jongeren centraal in café Libre aan de Langenboomseweg in Mill. Wat willen zij anders in onze gemeente, wat missen zij, wat is juist goed en hoe is het een en ander te verbeteren? Vandaar de vraag: Wat zou je doen als je een dag Burgemeester zou zijn. Laat het AB’90 horen!

Woensdagavond 21 oktober draait bij café Libre in Mill alles om de vraag, wat willen jongeren nu en in de toekomst in de gemeente Mill en Sint Hubert. Iedereen is hierbij vanaf 19.00 uur van harte welkom. Niet alleen vertegenwoordigers van sport- en vrijetijdsclubs zijn hierbij welkom, maar AB’90 hoopt vooral dat jongeren zelf komen om hun stem te laten horen. Al deze geluiden en reacties wil Algemeen Belang ’90 namelijk meenemen in haar eigen toekomstplannen en verkiezingsprogramma.

Geen tijd of zin om hierbij aanwezig te zijn op 21 oktober? Reageer dan via e-mail en laat horen wat jij zou doen als je een dag Burgemeester zou zijn. Dat kan via info@ab90.nl. Vermeld ook je naam en adres zodat we bij eventuele vragen nog contact met je op kunnen nemen. Bekijk ook www.ab90.nl voor meer informatie.
advertentie