Deel dit artikel ‹ Terug

Culinaire kerstvoorstelling met tv-kok Rudolph

Geplaatst op: maandag 9 november 2015


Rudolph van Veen
Rudolph’s Christmas 


Tv-kok Rudolph van Veen en Kerstmis: een betere combinatie is nauwelijks denkbaar! 
In de mooiste tijd van het jaar staat Rudolph (bekend van ‘Life & Cooking’ en ‘24Kitchen’) in onze schouwburg met een sfeervolle, swingende, romantische en bovenal culinaire kerstshow waarin één ding centraal staat: wat eten we met kerst? Een belevenis voor de hele familie met anekdotes, heerlijke recepten, enthousiasmerende kookdemo’s, praktische tips, filmbeelden en muziek. Rudolph wordt tijdens de voorstelling bijgestaan door tv-kok Bianca Jassen (24Kitchen); een aantal bezoekers wordt uitgenodigd om op het toneel te komen proeven en assisteren. Kom en geniet van een exquise voorstelling!

Live muziek
In de theatershow wordt voor live muzikaal entertainment gezorgd door Barbara Straathof, bekend van The Voice of Holland. Rudolph: ‘Barbara is niet alleen een fantastische zangeres - ze is ook een heel leuk mens. Ik kan niet wachten tot ze mijn favoriete kerstnummers live ten gehore gaat brengen terwijl ik op het toneel sta te koken.’

Rudolph: ‘Voor mij is er geen gezelliger feest dan kerst. De voorpret begint vanaf 6 december, en de week voor kerst is bij mij thuis het feest al volop in gang. Het huis vol familie en vrienden, de kerstliedjes die overuren draaien en het ruikt naar een mix van dennennaalden en versgebakken koekjes. Hoogtepunten van deze periode zijn natuurlijk de kerstdiners. 
Als kok word ik in de aanloop naar kerst bedolven onder de vragen. ‘Heb je nog een leuke menusuggestie voor het kerstdiner?’ of ‘Mijn zus eet vegetarisch, wat kan ik haar met kerst serveren?’ en natuurlijk ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik zelf ook kan aanschuiven aan tafel en niet alleen maar in de keuken sta?’, maar ook ‘De kinderen hebben een kerstdiner op school, wat zou ik ze kunnen meegeven?’ Kortom: allerlei verschillende vragen over kerst. 

Na al die vragen vond ik het tijd om een kerstboek te schrijven. In Rudolph’s Christmas geef ik tal van originele recepten en tips voor alle momenten die de kerstperiode zo uniek maken. Ook ga ik nu de theaters in met een gelijknamige show. Het wordt een kerstbeleving voor de hele familie.’

Theaterdiner met kerstdessert naar recept van Rudolph, incl meet & greet met de tv-kok!
Voorafgaand aan deze voorstelling serveren wij - geheel in stijl - een drie-gangen-surprise-menu in ons sfeervolle GrandCafé. Het nagerecht gaan wij echter verklappen: als dessert serveren we de Winterfruit-trifle met sinaasappelroom uit het prachtige boek ‘Rudolph’s Christmas’ (pagina 209)! 
Tijdens het dessert komt Rudolph het dinerende publiek graag de hand schudden en kunnen zij met de bekende tv-kok op de foto. Nog niet gereserveerd? Dat kan nog: www.schouwburgcuijk.nl 


Na afloop van de show is er geen meet & greet in de foyer; wel kan een gesigneerd boek ‘Rudolph’s Christmas’ worden aangeschaft.

Schouwburg Cuijk
Vr 20 november | 20.15 uur
Voorstelling: € 28,50
Theaterdiner: € 23,50
www.houseoftalent.nl 
www.schouwburgcuijk.nl
advertentie