Deel dit artikel ‹ Terug

Midnightshopping in Mill

Geplaatst op: donderdag 24 september 2009


De afdeling detail binnen de OndernemersVereniging Mill organiseert op vrijdagavond 11 december weer de Midnightshopping. Naast het gegeven dat tot laat in de avond alle winkels open zijn, staan er vanaf 17.00 uur ook weer diverse marktkramen in het Millse centrum, is er muziek, zijn er activiteiten en uiteraard glühwein, chocolademelk en marshmallows.

De jaarlijkse Midnightshopping in het centrum van Mill wordt sinds enkele jaren gecombineerd met een kerstmarkt. Zo ook op vrijdag 11 december. Tijdens deze kerstmarkt vindt u er zowel hobbyisten als kooplieden die de meest uiteenlopende zaken met het thema kerst te koop aanbieden. Ook zijn er bedrijven, instellingen en verenigingen die u tijdens deze gezellige Midnightshopping willen wijzen op hun producten en diensten maar ook leuke uittips hebben voor de komende kerst en kerstvakantie.

Noteer vrijdag 11 december dus alvast in uw agenda en kom naar de Midnightshopping in het centrum van Mill. Wilt u meer informatie of een marktkraam reserveren? Neem dan contact op met 06-10838612 of mail naar info@midnightshopping.nl.
advertentie