Deel dit artikel ‹ Terug

Halloweentocht en Halloween Griezeltocht zaterdag 31 oktober in Mill

Geplaatst op: vrijdag 9 oktober 2015


Griezelposten en extra begeleiding altijd welkom

Scouting Mill en het Ondernemers Collectief Mill organiseert op zaterdagavond 31 oktober 2 Halloweentochten. Vanaf 17.30 uur startten er vanuit Myllesweerd tochten voor kinderen tot en met groep 5. Dit is een tocht van zo’n 2 kilometer door een gedeelte van het centrum en de prinsessenbuurt. Naast enkele activiteiten zullen zij ook op een aantal plaatsen via tricks and treats wat lekkers krijgen. Uiteraard is het de bedoeling dat kinderen verkleed gaan.

Griezeltocht
Vanaf 20.30 uur is er een Halloween Griezeltocht. Ook deze vertrekt vanuit Myllesweerd en zal de deelnemers via het Landschapspark naar de meest enge en donkere plekjes voeren rond het Millse centrum. Deze is voor jeugd van groep 6 en ouder, mits je wat lef hebt en niet al te bang bent. Deze griezeltocht is zo’n 5 kilometer lang. Deelname op eigen risico en kan op sommige plekken eng zijn!

Griezelposten
Mocht je op zaterdagavond 31 oktober een griezelpost in willen richten en bemensen, geef dit dan door. Dan wordt deze officieel opgenomen in de route. Vorig jaar waren er diverse spontane griezelposten ontstaan. Dit is lastig voor de organisatie, omdat zij de griezelposten over de gehele route willen verdelen. Wil je dus een post inrichten of als griezel her en der verschijnen gedurende de tocht, mail dan even naar info@ocmill.nl of bel tel. 0485-325634.

Aanmelden
De Halloweentocht voor de kleinere jeugd start vanaf 17.30 uur in groepjes vanuit Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Elke 10 minuten zal er een groepje van zo’n 10 kinderen met ouders/begeleiders aan de tocht door de Prinsessenbuurt beginnen. Zorg zelf voor begeleiding van uw kind/kinderen. Vanaf 20.30 uur kunnen groepen aan de griezeltocht beginnen. Ook dit elke 10 minuten vanuit Myllesweerd. Bij het vertrek krijgt men een route mee.

Deelname is helemaal gratis. Aanmelden voor zowel de Halloweentocht als Griezeltocht kan via info@ocmill.nl en telefonisch via tel. 0485-325634. Vol is vol. www.ocmill.nl en www.uitinmill.nl 
advertentie