Deel dit artikel ‹ Terug

Van kamelen tot accountantskantoor in L.O.M. Tv uitzending

Geplaatst op: zondag 27 september 2009


Lokale Omroep Mill zondag 27 september 20.00 uur

Maandelijks heeft de Lokale Omroep Mill een televisie-uitzending met gevarieerde onderwerpen. Hiervoor bezoekt men evenementen, activiteiten, gaat men op bezoek bij inwoners en is er aandacht voor nieuwe ontwikkelingen. Zo ook zondag 27 september. Dan start de TV uitzending om 20.00 uur en zal 24 uur herhaald worden tot maandag 28 september 20.00 uur. Dit via het kabelsysteem van de gemeente Mill en Sint Hubert.

Feest en showorkest Toeternietoe organiseerde in augustus het Parkfeest. Dit keer met o.a. een kamelen- en ezelrace. De camera van de L.O.M. maakte hier mooie en spectaculaire beelden van. Spektakel en sfeer was er ook eind augustus op Sint Hubert op z’n best, de opendag van de brandweer op 6 september en op 12 en 13 september bij Wilbertoord Pakt Uut. Ook daar zoemden onze camera’s om het een en ander vast te leggen.
Daarnaast hoort en ziet u in onze TV uitzending een interview met pater Konings en Adriaan van Hout. Met de pater praat Jan Duffhues over zijn werk in Congo en Adriaan van Hout vertelt over het 50 jaar bestaan van de politiehondenclub de Trouwe hulp wat men gaat vieren op 4 oktober. Maar ook in deze uitzending een kijkje in het nieuwe pand van Meulepas en Partners aan de Karstraat en sfeerbeelden van Onder de kersenboom in Mill.

De TV uitzending begint zondag 27 september om 20.00 uur en zal roulerend uitgezonden worden tot maandagavond 28 september 20.00 uur. Dit alles via het kabelsysteem in de gemeente Mill en Sint Hubert. www.lokaleomroepmill.nl

advertentie