Deel dit artikel ‹ Terug

Open Schrijfhuis in Gassel

Geplaatst op: vrijdag 4 september 2015


‘Schrijven is kijken met je ogen dicht’
Remco Campert

Open Schrijfhuis in Gassel
Schrijfdocent en voormalig regiodichter Monica Boschman stelt op vrijdagochtend
11 september haar schrijfhuis in Gassel open. Ze sluit hiermee aan bij de Week van het schrijven, van 5 t/m 13 september.

Beter schrijven, beter leven
Schrijfliefhebbers kunnen de hele ochtend binnenlopen, bijvoorbeeld om te praten over hun schrijfplannen of in gesprek te gaan over een gedicht. Er is ook informatie over schrijfdagen, cursussen en workshops. Op dinsdag 15 september start ‘Schrijftijd’ weer, een maandelijkse schrijfochtend bij een thema. Op woensdag 23 september starten twee schrijfcursussen: de cursus Ruimte voor mijn verhaal (ochtend) en de cursus Op dichterspad (avond). De werkwijze van Monica Boschman sluit naadloos aan bij het thema van de week van het schrijven: beter schrijven, beter leven. Omdat schrijven een manier is om te ordenen, te verwerken, te reflecteren, te ontspannen, te verbazen...

Praktisch
Op vrijdag 11 september liggen voor elke bezoeker mooie schrijfoefeningen én een presentje klaar. Het is die ochtend ook mogelijk een labyrint te lopen. Open en gratis inloop tussen 9.00 en 12.00 uur. Adres: Scheperschaarseweg 1 in Gassel. Aanmelden niet verplicht, wel handig: info@mbcommunicatie.nl. Zie voor het aanbod van Monica Boschman www.mbcommunicatie.nl, voor landelijke activiteiten: www.schrijvenonline.org.
advertentie