Deel dit artikel ‹ Terug

Gezocht: Innovatieve ondernemers uit de wereld van Agrifood

Geplaatst op: donderdag 3 september 2015


Veel publiciteit, een stevige steun in de rug én een mooie award. Bent u dé ondernemer met lef en visie, die innoveert op het gebied van voeding en gezondheid? Geef u dan nu op voor de Food to Fit Award! Aanmelden kan tot 20 september 2015.

Food to Fit zoekt ondernemers die met kennis en passie werken aan een nieuw product of project. Voor de beste innovatie op het gebied van voeding en gezondheid is er nu de Food to Fit Award. De winnaar krijgt niet alleen steun om het winnende project verder te ontwikkelen en te versnellen, maar ook volop publiciteit én een mooie award.

Agrifood is de motor
Agrifood is de economische motor van Noordoost-Brabant. In 2020 moet de regio wereldwijd topregio zijn. Food to Fit biedt dé Brabantse proeftuin voor nieuwe producten op het terrein van agrifood en health. Daarmee is Food to Fit één van de belangrijkste innovatieprogramma’s van AgriFood Capital.

Aanmelden kan eenvoudig en snel
U bent de ondernemer die we zoeken. Dit is een unieke kans voor u als ondernemer maar ook voor uw bedrijf. Meer informatie over criteria en hoe aan te melden, vindt u op www.foodtofit.nu. Inschrijven is eenvoudig: door een formulier in te vullen op de website en een druk op de knop om te verzenden.

We nemen contact met u op als uw inzending geselecteerd wordt voor de halve finale op 16 oktober a.s. in ’s-Hertogenbosch. U wordt uitgenodigd om uw inzending op die dag te pitchen voor een onafhankelijke vakjury. Uit deze voorselectie worden vervolgens drie projecten geselecteerd voor de finale op 21 januari 2016. Inschrijven voor de Food to Fit Award 2015 kan tot 20 september 2015.

Iemand anders?
Bent u zelf niet in de gelegenheid mee te doen maar u kent wel een andere ondernemer met lef en visie? Inspireer hem of haar om mee te doen! We dagen u uit voor de meest spraakmakende innovatie op het terrein van voeding en gezondheid en kijken uit naar uw inschrijving!

BOV - Food to Fit Awards 2015
De Food to Fit Award is de prijs voor de beste innovatie op het terrein van voeding en gezondheid. De Food to Fit Award 2015 is onderdeel van de BOV - Food to Fit Awards 2015, een initiatief van de Junior Chamber International (JCI) ’s-Hertogenbosch en AgriFood Capital. Voor de ondernemer met de Beste Ondernemers Visie is er de BOV-Trofee. Kijk voor meer informatie op: www.besteondernemersvisie.nl.
advertentie