Deel dit artikel ‹ Terug

500 euro voor organisatie straatspeeldag Mill

Geplaatst op: woensdag 16 september 2009


Hebt u een leuk idee?

Stichting Activiteiten Mill stelt 500 euro beschikbaar voor een straatspeeldag in Mill. Wilt u als buurtvereniging, sportclub of als groep particulieren een openbare straatspeeldag in Mill organiseren? Dan heeft Stichting Activiteiten Mill daar 500 euro voor over. Mail uw ideeën voor de straatspeeldag van woensdag 2 juni 2010 naar info@stichtingactiviteitenmill.nl.

Ieder jaar is er op veel plekken in Nederland een straatspeeldag. Ook in de gemeente Mill zijn er dorpen die aandacht besteden aan deze straatspeeldag, maar helaas in het kerkdorp Mill niet. Daar wil Stichting Activiteiten Mill verandering in gaan brengen. Niet door zelf wat op touw te zetten, maar door 500 euro beschikbaar te stellen aan degenen die dit in Mill willen gaan organiseren en op woensdag 2 juni 2010 uit willen voeren.

Dus hebt u een idee voor deze straatspeeldag in Mill? Stuur dat dan zsm naar Stichting Activiteiten Mill. Zowel ideeën van buurtverenigingen, sportclubs, vriendengroep, scholen als particuliere initiatieven zijn van harte welkom. Enige spelregel is dat de georganiseerde straatspeeldag voor alle kinderen uit Mill gratis toegankelijk moet zijn. Ook moet de indiener(s) van het idee het ook daadwerkelijk uitvoeren op woensdagmiddag 2 juni 2010 mocht dit idee door SAM gekozen worden. Hiervoor krijgt men dan 500 euro contant.

Belangstelling? Mail dan het wie, hoe en wat naar info@stichtingactiviteitenmill.nl of per post naar Stichting Activiteiten Mill Riddershove 8 5451 TD Mill.
advertentie