Deel dit artikel ‹ Terug

Stoer kinderspektakel met attracties in Wilbertoord

Geplaatst op: vrijdag 28 augustus 2015


Wilbertoord - Op zondag 13 september van 11.00 uur - 17.00 uur kunnen kinderen al hun energie kwijt bij het Rabo-kinderspektakel tijdens Wilbertoord Pakt Uut. Speciaal voor de jeugd heeft de organisatie van dit festival, met ondersteuning van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, dit jaar een 'pop-up' buitenspeeltuin met stoere attracties op het programma staan. Onder het motto 'lekker buitenspelen!' worden de kinderen hele dag uitgedaagd.

De allerkleinste kinderen kunnen al lekker ravotten in de giga zandbak, schommelen, in de draaimolen of knuffelen met konijntjes en andere dieren. Ook zijn er tijdens dit spektakel diverse luchtkussens, een zweefmolen, glijbanen en een heuse stroberg. De jeugd die écht hoog wil klimmen kan zich vermaken in de 8 meter hoge spider toren: een klim luchtkussen met glijbaan. Verder mag de jeugd van 5-12 jaar crossen op de quads. Diegene die willen, of beter gezegd mogen, kunnen samen met papa, mama, opa, oma of wie dan ook in de helikopter.

Naast deze spel attracties kan eenieder genieten van roofvogelshows, oude tractoren, oldtimers, demonstraties van zwarte cross voertuigen, live muziek optredens, kofferbakverkoop, hobbymarkt, regiofair, theatervoorstellingen en meer. Kortom tijdens Wilbertoord Pakt Uut is er voor jong en oud de hele dag van alles te beleven!

De entree voor kinderen van 2-12 jaar is slechts € 1,- per persoon, ouders betalen € 2,50. Papa en mama hoeven geen etenswaar mee te sjouwen want ook prijzen voor een ijsje, frietje en een drankje zijn lekker betaalbaar.
Voor meer informatie: www.wilbertoordpaktuut.nl
advertentie