Deel dit artikel ‹ Terug

Eerste kuilen loop, groot succes.

Geplaatst op: maandag 14 september 2009


Op zaterdag 12 september vond de eerste editie van de Kuilenloop in Mill plaats, georganiseerd door A.V. Olympus. Zo’n 141 lopers op de 5 en 10 km. Startte om 16.00. Het weer werkte perfect mee en er waren veel positieve reacties over het parcours dat rondom het waterrijke natuurgebied van de Kuilen liep.

Op de 5 km bij de dames was Marlin Van Hal, groot talent uit Mill verruit de beste in een tijd van 19.06. Dave Rost uit Rijkevoort, voor velen ook een grote bekende deed over de 5 km 16.51 en behaalde daarbij dus ook de eerste plaats. Op de 10 km was het onze eigen Millse Rob Kerkhof die de laatste tijd regelmatig goed presteert bij div. loopwedstrijden. Hij werd eerste met een tijd van 35.06. Heidi Derks loperslid van Olympus wist bij de dames de eerste plaats te behalen in een tijd van 44.36.


De organisatie kan terug kijken op een mooie wedstrijd en hoopt iedereen weer te mogen begroeten op een tweede editie van de kuilenloop in september 2010, of op een van hun andere wedstrijden zoals de Raboloop in Mill op 31 oktober 2009.


Meer informatie kunt u vinden op www.av-olympus Raboloop.

advertentie