Deel dit artikel ‹ Terug

De 3e SUMMMERTIME-dag 11 juli 2015

Geplaatst op: maandag 6 juli 2015


STRAATTHEATER in GENNEP en Face-to-Face

Vandaag staat THEATER centraal tijdens de 3e Summmertimedag van 2015. In het centrum van Gennep worden theateracts van uiteenlopend genre gepresenteerd op verschillende locaties, namelijk op de Markt, het Jan Lindersplein en de Zandstraat. Vanaf 13.30 uur op het Jan Lindersplein en vanaf 14.00 uur op Zandstraat en Markt.

Theater is een veel omvattend begrip. Summmertime laat u kennis maken met een aantal facetten. Zo treedt wagenspeelgroep Karrespel uit Oploo op met twee wagenspelen. Vanaf 13.30 uur op het Jan Lindersplein bij Brasserie het Geveltje en vanaf 16.00 uur de Markt. Het zijn luchtige spelen bestemd voor oud én zeker voor jong. Voor de Rabobank, tegenover het gebeuren op het Jan Lindersplein, presenteert toneelvereniging ONA uit Milsbeek een bijzonder living statue.
Bijzonder mag het optreden van Fakir Ocram genoemd worden. Zijn een spectaculaire vuurspuw act heeft al menig bezoeker tijdens diverse optredens in heel Europa versteld doen staan.
Popidola speelt theater met het publiek, met kinderen en volwassenen. Interactie met het publiek staat garant voor een heerlijk ontspannen optreden. En dan onze lokale, Gennepse ballonnenliefhebber en clown Erwin Leenders. We kennen hem al langer want hij zorgt ook voor de ballonnenversiering van de podiumwagen tijdens Summmertime uitvoeringen.
De rode draad door het hele programma wordt gevormd door Ger Holtermans, die samen met zijn draaiorgel op diverse plaatsen te beluisteren is. Bovendien zijn op verschillende plekken in het centrum van Gennep de leden van Theater Speelplaats Gennep present om hun kunsten te vertonen.
En alsof dat nog niet genoeg is, komen de spelers van Matigheid & Genoegen en 4Events met theatersport het publiek vermaken. Als zoals altijd is de entree gratis.
's Avonds vanaf 20.00 uur speelt de band FACE-TO-FACE op de Markt. Dankzij café de Typhoon en hotel de Kroon wordt deze avondvoorstelling mogelijk en kunt u weer genieten van deze band.

Het hele programma is terug te vinden op: www.summmertimegennep.com
advertentie