Deel dit artikel ‹ Terug

Veel animo gratis verwendag voor vrouwen met borstkanker

Geplaatst op: donderdag 2 juli 2015


Bijzondere actie van Wellnessboot Mill in ‘borstkankermaand’ oktober
Veel animo gratis verwendag voor vrouwen met borstkanker

Na drie succesvolle edities in 2012, 2013 en 2014 vindt op dinsdag 13 oktober 2015 op de Wellnessboot in Mill de vierde editie plaats van de speciale verwendag voor vrouwen die vanwege borstkanker in behandeling waren of zijn bij ziekenhuizen in de regio. Het betreft een initiatief van Sauna- en beautyresort de Wellnessboot in samenwerking met o.a. Ziekenhuis Bernhoven Uden, CWZ Nijmegen en het Maasziekenhuis in Boxmeer. De initiatiefnemers willen deze vrouwen eens lekker in de watten leggen en een heerlijk ontspannende dag bieden.

Belangstellenden voor deze Wellness-verwendag kunnen op dinsdag 13 oktober de hele dag genieten van alle wellnessfaciliteiten. Na ontvangst op de Wellnessboot met een glaasje Prosecco of een Smoothie geeft de gastvrouw een rondleiding. De gasten kunnen vervolgens genieten van alle wellnessfaciliteiten, inclusief een (beauty)behandeling. Uiteraard met vrij gebruik van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo. Ook liggen er een badjas, badhanddoeken en badslippers klaar. De deelneemsters kunnen tegen een beperkte vergoeding een vrouwelijke introducé meevragen.

Meer informatie is te vinden op www.fitland.nl/verwendag, meer informatie over de Wellnessboot is te vinden op www.wellnessboot.nl.
advertentie