Deel dit artikel ‹ Terug

Drive-in bioscoop Mill begint met Eightball Boppers live

Geplaatst op: maandag 7 september 2009


Zaterdag 26 september 20.00 uur marktplein Mill 

Op zaterdag 26 september is er een drive-in bioscoop op het marktplein in Mill. Daar is vanaf 20.30 uur de film Grease te horen en zien. Een half uurtje eerder begint de originele fiftiesband de Eightball Boppers er al met hun optreden om iedereen in de sfeer van de jaren vijftig te brengen. Automobilisten kunnen voor 12,50 euro kaartjes reserveren via info@uitinmill.nl en voor voetgangers is de drive-in bioscoop gratis toegankelijk. 

Het initiatief voor deze drive-in bioscoop is genomen door de OndernemersVereniging Mill en de online uitagenda www.uitinmill.nl. Op het marktplein is die avond ruimte voor zo’n 70 auto’s, er komt een filmdoek te staan van 10 bij 6 meter, te zien is de film Grease, er zijn uiteraard snacks en drankjes te koop en er staat een toiletvoorziening. Het geluid is te horen via een grote geluidsset maar automobilisten kunnen hun autoradio ook afstemmen op een speciale FM frequentie om het filmgeluid te horen. 

Automobilisten kunnen parkeertickets reserveren voor 12,50 euro. Dat kan via info@uitinmill.nl of telefonisch op 06-10838612. De toegang is voor voetgangers gratis. Zij kunnen zelf eventueel een stoel meebrengen om de film zittend te bekijken. De Eightball Boppers beginnen om 20.00 uur en de film Grease start om 20.30 uur.
advertentie