Deel dit artikel ‹ Terug

Wedstrijd toneelschrijven

Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015


Hummelinck Stuurman Theaterbureau schrijft wedstrijd toneelschrijven uit

Schrijfwedstrijd ‘Hartstocht, een thriller’
Met 'Hartstocht, een thriller' schreven Nhung Dam en Koos Terpstra een relatiethriller die Nederland op het puntje van zijn theaterstoel zal laten zitten. Het publiek krijgt de kans om - nog voordat de voorstelling in première gaat - een spannende vervolgscène te schrijven op de eerste twee scènes.

Wat is er te winnen?
Uit de inzendingen worden door een jury, bestaande uit de schrijvers en de acteurs, twintig winnaars geselecteerd. Deze winnaars krijgen een unieke schrijfworkshop door Koos Terpstra en Nhung Dam aangeboden. De beste inzending wordt bovendien beloond met een VIP-arrangement voor twee personen voor de première van 'Hartstocht, een thriller' op vrijdag 19 februari 2016 in de Leidse Schouwburg.

Hoe kan men meedoen?
Op de website van Hummelinck Stuurman is de informatie te vinden die nodig is om deel te nemen.
www.hummelinckstuurman.nl
Inzenden van tot 1 oktober 2015.

‘Hartstocht, de thriller’ is in Schouwburg Cuijk te zien op za 5 maart, 20.15 uur.

________________________________________________________________

Over de voorstelling:

Hartstocht, een thriller
Theaterrecept voor een paar bloedstollende en duistere uren…
Cast: Oda Spelbos, Sandra Mattie, Vincent Croiset, Evert van der Meulen

Een afgelegen landhuis, gegoede burgerij, jaloezie, wraak en een moord die gepleegd gaat worden. Dat zijn de ingrediënten van ‘Hartstocht, een thriller’ van Koos Terpstra en Nhung Dam. Ze lieten zich inspireren door de suspense van Alfred Hitchcock, het schurende uit ‘Who’s afraid of Virginia Woolf?’ en de erotiek van ‘Les Liaisons Dangereuses’ en hadden daarmee voldoende munitie voor een bloedstollende voorstelling.
Het publiek wordt de emotionele wereld van de vier personages ingetrokken op een stormachtige avond. De verwikkelingen zetten u telkens op het verkeerde been en de ontknoping is ronduit verrassend… Regie: Gerardjan Rijnders.
 
Voordat het publiek op 5 maart de theaterzaal ingaat, wordt het al ondergedompeld in de sfeer van passie, spanning, vreemdgaan en vriendschap. En na afloop houden we dat gevoel nog even vast…
advertentie