Deel dit artikel ‹ Terug

Al 12 ½ jaar lekker eten en plezier maken bij Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen

Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015


Met je kinderen in het speelkasteel, midgetgolfen met vrienden of samen met je partner een bijzondere pannenkoek proeven?
Menigeen weet de weg hiervoor naar het sprookjesachtige pannenkoekenhuis De 7 Dwergen wel te vinden.
Op deze kindvriendelijke en rustige locatie aan de Maas in Sint Agatha bieden eigenaars Theo en Renate Fassaert al 12½ jaar een middag of avond vertier voor alle pannenkoeken liefhebbers. Maar ook als je geen pannenkoekenfan bent kun je hier heerlijk vertoeven want zij serveren ook heerlijke soepen, diverse maaltijdsalades, uitsmijters, omeletten, tosti’s en dagschotels met friet en salade. 

De 7 Dwergen is meer dan een pannenkoekenhuis alleen

'Wij hebben ook een 18 holes midgetgolfbaan en zeer grote buitenspeeltuin.
We zijn eind 2002 geopend en zijn continue bezig geweest met zaken aan te passen en te veranderen. Soms kleine details en soms grote veranderingen. Zo hebben wij het restaurant uitgebreid in 2005 met een binnenspeelgedeelte. In 2011 is de buitenspeeltuin uitgebreid met diverse speeltoestellen en een groot terras. Zo is het nog lekkerder spelen en ook ideaal voor kinderfeestjes en familiefeestjes.  In 2012 hebben we een winkeltje gemaakt waar de kinderen zelf een kadootje kunnen uitzoeken met de muntjes die ze ontvangen bij de pannenkoek. 
Verder wordt de menukaart natuurlijk ook regelmatig aangevuld met diverse heerlijk pannenkoeken. Zo hopen we steeds vernieuwend te zijn en onze gasten tevreden te zien terugkomen en ook te verrassen. Een leuke uitdaging, en we zien veel mensen regelmatig terugkomen! Gelukkig, want daar doen we het voor!'

In het weekend van 27 en 28 juni vieren De 7 Dwergen het 12 ½ jarig bestaan graag met hun vertrouwde en nieuwe gasten met leuke activiteiten voor de kinderen, zoals schminken en ballonnen vouwen. Op zondag 28 juni tussen 12.00 uur en 14.00 uur serveren zij in hun gezellige restaurant een Pannenkoeken High Tea. Bij de Pannenkoeken High Tea zit onbeperkt koffie, thee en ranja, kopje soep, diverse koude, warme, hartige en zoete hapjes, o.a. gevulde broodjes, pannenkoekjes en poffertjes, diverse zoete gerechten, cakejes, taartjes, fruit en ijs! Kortom; met absolute smulgarantie!

Zie de website voor meer informatie en graag tot ziens bij De 7 Dwergen!

Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen
Odiliadijk 6, 5435 XA Sint Agatha
Reserveren? 0485-350228
advertentie