Deel dit artikel ‹ Terug

Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen viert feest

Geplaatst op: donderdag 11 juni 2015


Al  12 ½  jaar lekker eten en plezier maken bij Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen

Met je kinderen in het speelkasteel, midget golfen met vrienden of samen met je partner een bijzondere pannenkoek proeven, menigeen weet zich te vermaken in het sprookjesachtige pannenkoekenhuis “de  7 Dwergen”.

Op deze kindvriendelijke en rustige locatie aan de Maas in Sint Agatha bieden eigenaars Theo en Renate Fassaert al 12½ jaar een middag of avond vertier voor alle pannenkoeken liefhebbers. Naast pannenkoeken serveren wij ook soepen, diverse maaltijdsalades, uitsmijters, omeletten, tosti’s en dagschotels met friet en salade. De 7  Dwergen is meer dan een pannenkoekenhuis alleen. Daarnaast hebben wij ook een 18 holes midgetgolfbaan en zeer grote buitenspeeltuin.

Eind 2002 zijn wij geopend en er is in de afgelopen jaren veel veranderd.  Het restaurant is uitgebreid in 2005 met een binnenspeelgedeelte en in 2012 met een winkeltje waar de kinderen zelf een kadootje kunnen uitzoeken met de muntjes die ze ontvangen bij de pannenkoek. In 2011 is de speel tuin uitgebreid met diverse speeltoestellen en een groot terras.  Ideaal  voor kinderfeestjes en familiefeestjes. Verder wordt de menukaart regelmatig aangevuld met diverse heerlijk pannenkoeken.

In het weekend van 27 en 28 juni vieren wij ons 12 ½ jarig bestaan met leuke activiteiten voor de kinderen, schminken en ballonnen vouwen.

Op zondag 28 juni tussen 12.00 uur en 14.00 uur serveren wij in ons gezellige restaurant een pannenkoeken high tea met leuke activiteiten voor de kinderen met : onbeperkt koffie, thee en ranja, kopje soep, diverse koude, warme, hartige en zoete hapjes, o.a. gevulde broodjes,  pannenkoekjes en poffertjes, diverse zoete gerechten, cakejes, taartjes,fruit, ijs, zie website voor meer informatie.

Tot ziens bij “de 7 Dwergen”!
www.dezevendwergen.nl
advertentie