Deel dit artikel ‹ Terug

Extra filmvertoning 'Michiel de Ruyter' op zondag 14 juni 20.00 uur

Geplaatst op: woensdag 10 juni 2015


Afgelopen weken stonden bij 4Events in het teken van het Albert Heijn filmfestival. Velen genoten van het aantrekkelijke aanbod dat zeer gevarieerd was. In de laatste week staan er nog 4 films op het programma. De voorstelling van woensdag 10 juni "Mees Kees op de planken" is uitverkocht.

Op vrijdag zal de film’ Into the woods’ gedraaid worden. ‘Into the woods’ is een Amerikaanse muzikale film uit 2014 onder regie van Rob Marshall, geproduceerd door Walt Disney Pictures. Met in de hoofdrollen Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt en vele anderen. Het is een combinatie van de bekende sprookjes van Assepoester, Raponsje, Sjaak en de Bonenstaak en het verhaal van de bakker en zijn vrouw die wanhopig naar een kind verlangen.

Vanwege de enorme belangstelling voor de film ‘Michiel de Ruyter’ is er een extra filmvertoning op zondagavond 14 juni om 20.00 ingelast waarvoor nog kaarten te reserveren zijn. Voor zaterdagavond zijn geen kaarten meer beschikbaar. Michiel de Ruyter, de avonturenfilm over het leven van Nederlands grootste zeeheld houdt de wind in de zeilen en blijft een breed publiek trekken. Met in de hoofdrollen Frank Lammers als Michiel de Ruyter, Sanne Langelaar als Anna de Ruyter en grote namen als Lieke van Lexmond, Derek de Lint en onder de regie van Roel Reiné en producent Klaas de Jong.

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.4eventsgennep.nl
advertentie