Deel dit artikel ‹ Terug

Fantastisch jubileumweekend Juliana Mill

Geplaatst op: zondag 2 september 2018


Het afgelopen weekend vierde voetbalvereniging Juliana haar 90 jarig bestaan. Drie dagen stonden bol van de activiteiten en het was dan ook een gezellige boel op het Millse sportpark. Vrijdagavond was de feestavond voor de jeugd. Voor de jongste jeugd werd deze opgesierd met een vossenjacht en een optreden van een komisch duo. De oudere jeugd mocht sumo worstelen en karaoke zingen.

 

Op zaterdag stond in het teken van sport en spel voor de jeugd. Hoogtepunten waren hier de Albert Heijn jubileumlunch en de Houtimport van den Hoogenhoff Pannaclinic. Vier voetbalvirtuozen trakteerden de Millse spelertjes op tal van technische hoogstandjes tijdens clinics en demonstraties. Met name de demo’s van Joshua Agteres, beter bekend als Freestyler Josh, op de muziek van Michael Jackson maakten grote indruk.
 

S ‘avonds was het de beurt aan de grotere Juliana mensen. In de kantine vond een zeer druk bezochte feestavond plaats waar iedereen die Juliana een warm hart toedraagt weer even bij kon kletsen. De muzikale omlijsting van het Goossens Duo zorgde voor een enorm gezellige feestavond.

De jubileumzondag werd opgestart met een brunch voor alle leden en vrijwilligers. Zo kon iedereen weer op krachten komen na de feestavond van zaterdag en voor het sport en spelprogramma van deze middag. Terwijl de jeugdleden druk waren met het afhalen van de Juliana clubtrainingspakken, werd er door de senioren en de A-spelers druk gestreden op de buikschuifbaan, bij het vrachtwagen trekken, op het beachsoccerveld en het levend tafelvoetbal. Echte publiekstrekker wat het tobbedansen waar veel spectaculaire duikvluchten te zien waren.

Aansluitend kon men kijken naar een indrukwekkende modeshow. Vele Juliana leden lieten op een professionele wijze zien meer in hun mars te hebben dan alleen een balletje trappen. Na een feestelijk optreden van de Drutense Foppers werd afgesloten met een heerlijke barbecue. Een kleine 350 deelnemers zorgen voor een geweldige sfeer op het Millse sportpark. Toen ook de zon nog even haar medewerking verleende kon het Juliana jubileumweekend helemaal niet meer kapot.


Bron: www.inmill.nl

advertentie