Deel dit artikel ‹ Terug

Sluiting bluesseizoen met Sweet Bourbon bij café Royal in Mill

Geplaatst op: donderdag 21 mei 2015


Van september tot en met mei loopt bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill het officiële bluesseizoen. Elke laatste zaterdag van de maand is er die maanden live blues te horen. Op zaterdagavond 30 mei is de laatste zaterdagavond van dit bluesseizoen en dan hoort en ziet u er Sweet Bourbon. Dit alles vanaf 22.00 uur en de toegang is natuurlijk gratis.

Sweet Bourbon is een 5-koppige bluesrockband waarvan de muziek alles behalve sweet is. Gedreven blues- en bluesrocknummers van eigen hand of klassiekers passeren tijdens de optredens van deze muzikanten de revue. Het zijn ervaren rotten die van elk optreden een echt Blues Rock feest maken!

Line up:
Rene van Onna – Lead Vocals
Chris Janssen – Lead Guitar
Roeland van Laer – Bass
Martijn Cuypers – Drums
Willem van der Schoof – Hammond

Ook al is dit de laatste zaterdag van dit bluesseizoen, dat wil niet zeggen dat het nu tot eind september rustig is bij café Royal in Mill. Dat blijkt uit een blik in de agenda op www.caferoyalmill.nl. Zo is er tijdens de Lenterie op zaterdag 20 juni live muziek te horen, ook op zondag 21 juni zal tijdens Music on Wheels bij Royal het een en ander muzikaal te beleven zijn en ook op zondag 12 juli tijdens de All American Day is Royal uiteraard muzikaal actief. Verder belooft het ook tijdens de Vakantiejaarmarkt op woensdag 5 augustus bij Royal weer een groot feest te worden.
advertentie