Deel dit artikel ‹ Terug

Allereerste concert op nieuw podium. Wie krijgt primeur?

Geplaatst op: woensdag 20 mei 2015


Binnenkort: allereerste concert op onze nieuwe toneel!

De primeur is voor:
Harmonie Gaudete in Domino & Eric Vaarzon Morel
Kaartverkoop start op 21 mei via www.schouwburgcuijk.nl / www.harmoniegid.nl

Aan de meeste theatervoorstellingen gaan try-outs vooraf. Artiesten proberen voor een zaal met nieuwsgierige toeschouwers uit of dàt wat zij achter hun tafel hebben bedacht ook in de praktijk werkt. Komen de grappen over? Moet er nog wat veranderen aan de opbouw van de voorstelling? Voldoet het decor wel aan de verwachtingen?
Ook de nieuwe schouwburg kent try-outs. In juni 2015 vinden de eerste voorstellingen plaats. Een concert van de harmonie, shows van plaatselijke balletscholen; ze maken duidelijk of er nog ‘kinderziektes’ zijn in het gebouw, of de nieuwe theatertechnische faciliteiten naar behoren werken en of er nog verbeteringen in de bediening van de gasten moeten worden aangebracht. De schouwburg heeft dan nog een aantal weken om eventuele tekortkomingen op te lossen. Want in het weekend van 25, 26 en 27 september - het weekend van de première - moet alles piekfijn in orde zijn.

De Cuijkse harmonie Gaudete in Domino heeft de primeur. Samen met flamencogitarist Eric Vaarzon Morel presenteert het orkest op zaterdag 20 juni o.a. het stuk: Concierto de Aranjuez, van de Spaanse componist Joaquin Rodrigo. Zorg dat u er ook bij bent!

Za 20 juni | 20.15 uur
Harmonie Gaudete in Domino
Solist: Eric Vaarzon Morel, flamencogitaar
Concerto de Aranjuez
Toegang: 12,50 (inclusief pauzeconsumptie en garderobe)
Kaartverkoop vanaf 21 mei: www.schouwburgcuijk.nl | www.harmoniegid.nl
Geen abonnementsvoorstelling; voor deze voorstelling worden alleen losse kaarten verkocht.

Na deze primeur zullen nog enkele try-outs volgen van o.a. Peter Dehing Dance Studio (27 juni), Blokfluitconcert (28 juni), Dansschool Kim (4 juli), Balletschool Les Papillons (5 juli), Rooie Loper Concert door Vierdaagse Orkest (19 juli) e.a. Informatie over de kaartverkoop wordt bekend gemaakt op www.schouwburgcuijk.nl en via de social media.
advertentie