Deel dit artikel ‹ Terug

AgriFood Capital introduceert de Food to Fit Innovation Award 2015

Geplaatst op: woensdag 20 mei 2015


Schrijf nu in en win!

AgriFood Capital introduceert de Food to Fit Innovation Award 2015

Een steun in de rug, veel publiciteit en een mooie bokaal. Vernieuwende ideeën verdienen het allerbeste. Innovatieve ondernemers op het terrein van voeding en gezondheid kunnen vanaf dit jaar meedingen naar de Food to Fit Innovation Award 2015, een nieuw initiatief van Agrifood Capital. Inschrijven kan tot 1 september 2015. De drie beste inzenders strijden op 16 oktober a.s. om de hoogste eer.

Food to Fit is een innovatieprogramma van AgriFood Capital, de netwerkorganisatie van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden in agrifood in Noordoost-Brabant. De regio Noordoost-Brabant is dé Brabantse proeftuin voor nieuwe producten en concepten. Binnen Food to Fit creëren netwerkpartners samen ‘new business’ in voeding en gezondheid.

Vernieuwende projecten
De Food to Fit Innovation Award 2015 is er speciaal voor vernieuwende projecten op het gebied van voeding en gezondheid. Elk ingediend project levert zichtbaar een bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken op dit terrein. Van belang is verder dat het project een relatie heeft met de regio Noordoost-Brabant. Zie voor de verdere voorwaarden www.foodtofit.nu

Prijsuitreiking
Een onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen. De jury maakt op 15 september a.s. bekend welke drie inschrijvingen de finale hebben bereikt. De finale vindt plaats op 16 oktober 2015 tijdens de Dutch Agrifood Week. De finalisten presenteren dan hun project, waarna de jury de winnaar bekendmaakt.

Prijzen
De winnaar van de Food to Fit Innovation Award 2015 ontvangt de Food tot Fit Innovation bokaal. Deze ondernemer kan bovendien rekenen op intensieve ondersteuning bij de verdere ontwikkeling van het project en op extra publiciteit en media-aandacht. Ook de andere finalisten krijgen steun om hun project te realiseren of te verbeteren.

Inschrijven
Deelname staat open voor bedrijven, individuen, organisaties of groepen die actief zijn op het terrein van voeding en gezondheid. Inschrijven kan kosteloos tot 1 september 2015 via het inschrijfformulier op www.foodtofit.nu.

advertentie