Deel dit artikel ‹ Terug

Puur voeding Infoavonden

Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015


Natuurgeneeskundigen Madeleine van den Hoek en Marie-José Thijssen vertellen u graag op een eenvoudige en begrijpelijke manier wat pure en eerlijke voeding is. Tijdens een reeks avonden in de kookstudio van Het Mo’Ment in Langenboom kunt u zelf ook proeven, uw ervaringen delen en kritische vragen stellen.

Alles over eerlijke voeding
In de leerzame avonden nemen de deskundigen u terug naar de basis van de basis. Wat is dat precies, pure en eerlijke voeding? Gebruik makende van de nieuwste inzichten, gaan we terug naar pure, eerlijke en zo min mogelijk bewerkte voeding. Ons lichaam vindt dit veel fijner dan de vele bewerkte producten die wij vaak eten. U leert wat niet zo gezond is en waar uw lijf blij van wordt. Ontdek hoe u kunt kiezen voor goed, beter of het allerbeste.

Nieuwe serie
Inmiddels is de nieuwe serie gestart en op donderdag 21 mei aanstaande vindt de twee Puur Voeding Infoavond plaats. Het onderwerp is dan ‘Vetten & Oliën’. U komt dan alles te weten over het goede en slechte vetten en oliën en hoe u ze makkelijk kunt herkennen. U kunt testen wat te verschillen zijn wanneer bijvoorbeeld een courgette is gebakken in roomboter, ghee, kokosolie of olijfolie. De data en thema’s van de volgende bijeenkomsten zijn: Donderdag 25 juni: Ongeraffineerd of niet?, donderdag 3 september: Ingrediëntenetiketten & E-nummers, donderdag 15 oktober: Gezonde basics en donderdag 26 november: Fijne feestdagen.

Aanmelden gewenst
De Puur Voeding-avonden vinden plaats bij Het Mo’Ment van Monique Nelson, gelegen aan de Zuid Carolinaweg 1 te Langenboom. De duur is van 19.30 tot 21.30 uur en de deelname bedraagt € 5,00 per persoon, dit is inclusief koffie en thee en een handige hand-out met alle informatie over het thema van de avond. De avonden worden geleid door docenten/natuurgeneeskundigen Madeleine van den Hoek van praktijk ‘Leven bij Cerridwen’ uit Helmond en Marie-José Thijssen van ‘Ohm Praktijk’ uit Langenboom. In verband met het aantal beperkte plaatsen dient u zich minimaal één week voor aanvang aan te melden. Dit kan via een van de drie organisatoren: Monique, tel. 06–51 11 00 82 of e-mail mo@hetmoment.info, Madeleine, tel. 06–18 76 08 55 of e-mail cerridwensketel@live.nl en Marie- José, tel. 0486–43 22 80 of info@ohmpraktijk.nl.
advertentie