Deel dit artikel ‹ Terug

Win een optreden van Ronnie de Wit bij L.O.M. Radio

Geplaatst op: woensdag 2 september 2009


Doet u mee aan het letterspel van het L.O.M. radioprogramma Mosstime, dan maakt u kans op een optreden van feestzanger Ronnie de Wit uit Mill. Onder iedereen die op zondag 6, zondag 13 en zondag 20 september mee doet aan het letterspel zal dit optreden namelijk verloot worden. Puzzel dus en win!

Iedere zondag is er bij de Lokale Omroep Mill tussen 12.00 uur en 14.00 uur het radioprogramma Mosstime. In dat programma naast interviews, leuke muziek, gezellige uittips en wat onzinnige informatie ook een letterspel. Daarmee maakt u iedere week kans op leuke prijzen. Maar onder alle deelnemers aan het letterspel van 6, 13 en of 20 september wordt ook nog eens een optreden van feestzanger Ronnie de Wit verloot. Zo kunt u Ronnie op laten treden op bijvoorbeeld uw verjaardag, bruiloft, buurtfeest of wellicht privé bij u thuis in de woonkamer. Puzzel dus iedere zondag mee met Mosstime en wie weet . . . .
  De Lokale Omroep Mill is te ontvangen in de vrije ether op FM 107.3, op de kabel op 87.5 en ook op Internet via www.lokaleomroepmill.nl. Dat alles natuurlijk helemaal in stereo.
advertentie