Deel dit artikel ‹ Terug

Mooie Harley-Davidsondag in Mill

Geplaatst op: donderdag 27 augustus 2009


Zondag 16 augustus stond de eerste Harley-Davidsondag op het programma in Mill. Het was voor de organisatie even spannend omdat onduidelijk was hoe veel Harley-Davidson motoren er zouden komen. Ook in Breda en Mierlo waren namelijk dergelijke bijeenkomsten. Maar gelukkig kozen heel veel eigenaren van een Harley en de liefhebbers hiervan voor de kleinschalige opzet van de Harleydag in Mill. 

Naast veel Harley-Davidsonmotoren was er live muziek, vermaak voor kinderen, diverse kraampjes met accessoires, onderdelen en kleding maar natuurlijk vooral glimmende ronkende motoren. Rond 15.00 uur stond de Kerkstraat vol met zo’n 150 motoren en werd ook het kerk- en gemeentehuisplein gebruikt om Harley’s te kunnen parkeren. Het publiek vergaapte zich aan de vele verschillende Harley’s en de uitdossingen van de motorrijders zelf.

De organisatie bestaande uit Bert van Rooy, Thijs van den Broek, Jan van den Broek, Willie Cissen, Ger Roijendijk en Broer van Thiel kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Dit zal dan ook zeker een vervolg gaan krijgen. De organisatie bedankt de sponsoren voor hun medewerking en het begrip van bewoners van de buurt voor eventuele overlast. 

advertentie